4 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

CONSILIUL JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI A ORGANIZAT CEA DE-A DOUA EDIȚIE A GALEI „MOȘ CRĂCIUN JOACĂ FOLTBAL

Consiliul Județean Călărași, principalul finanțator al AFC Dunărea Călărași, a organizat joi 28 decembrie a.c., cea de-a doua ediție a Galei ”Moș Crăciun joacă fotbal”. În cadrul acestui eveniment Clubul de fotbal AFC Dunărea 2005 Călărași – echipa de seniori care activează în cadrul ligii a 3-a dar și cei 140 de copii și juniori care învață tainele fotbalului în cadrul a 7 echipe au fost premiați de președintele CJ, Vasile Iliuță.

Dincolo de rezultatele obținute de acești copii și juniori în competițiile la care au participat merită subliniat și faptul că doi jucători care îmbracă tricoul echipei au fost convocați în toamna acestui an la echipele naționale de juniori. Este vorba de portarul Vlad Răfăilă convocat la selecționata României Under 19 și mijlocașul central Rareș Coman la selecționata României U16. Sunt doi tineri extrem de talentați, cu foarte multe calități care au toate șansele să devină certitudini în fotbalul românesc. Ei pot deveni modele de urmat pentru toți copii și juniorii care au ales să învețe tainele fotbalului aici, la Călărași, în cadrul clubului Dunărea.

Echipa de seniori trage tare să revină la finele acestui sezon în liga a 2-a. Echipa pregătită de Adrian Ropotan, Marius Alexe și Adrian Păun și sprijinită de Remus Mamoc, în calitate de director sportiv și Cătălin Farin, team manager, ocupă în acest moment locul 2 în topul Seriei 3, fiind practic calificată în play-off.

În semn de prețuire pentru trecutul acestui club, respectat în lumea bună a fotbalului românesc în anii 70, 80, 90 și chiar după 2000, oameni valoroși, adevărați ambasadori ai fotbalului nostru pe multe stadioane ale țării, au fost premiați de președintele CJ, Vasile Iliuță

Performanța din teren, indiferent că vorbim de copii, juniori sau seniori, este supravegheată și susținută și de staff-ul managerial – Viorel Ghiveci, administrator special, Roberta Dumitru, secretar și gestionar al bazei Fotbal Connect, Alexandru Munteanu, magazioner, Lucian Ghigeanu, maseur și Gheorghe Alexandru, un nume de legendă pentru fotbalul de la malul Borcei.

„I-am premiat astăzi, în cadrul Galei „Moș Crăciun joacă fotbal”, pe cei care ne-au făcut și ne fac mândri, pe cei care muncesc enorm să aducă acest sport pe noi culmi: echipa de seniori și 140 de copii și juniori. Îi felicit pe Doru Dincă, Adrian Ropotan, Marius Alexe, Adrian Păun, Remus Mamoc, Cătălin Farin, Mihaela Stână, Viorel Ghiveci, Roberta Dumitru, Alexandru Munteanu, Lucian Ghigeanu și Gheorghe Alexandru și le mulțumesc pentru efortul depus în dezvoltarea fotbalului călărășean! Dunărea Călărași va deveni ceea ce trebuia să fie de mult. Un loc unde tinerii din județ să facă performanță”

VASILE ILIUȚĂ – PREȘEDINTE CONSILIUL JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI