3 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

INVITAȚIE LA TEATRU – O SCRISOARE PIERDUTĂ

Centrului Județean de Cultura si Creație Călărași vă invită pe data de 09 Martie 2024, la ora 19:00, la premierea spectacolului „O scrisoare pierdută”

Scoateți pălăriile și hainele de oraș ;i mergeți la sala de spectacole Barbu Știrbei din Călărași pentru a vă delecta în compania unor actori de renume.

WonderTheatre iese din iarna cu o noua comedie pentru intreaga familie: premiera piesei O scrisoare pierduta. Aceasta montare extrem de comica demonstrează de ce Caragiale este inca actual și va fi apreciat si peste 100 de ani. Plasat intr-o lume utopica condusă numai de femei, spectacolul prezintă  esența poporului nostru plin de vigoare, umor si uneori non sens. Pentru o călătorie intr-un trecut viitor, trebuie sa vedeți acest spectacol regizat de Andrei Mateiu si jucat magistral de o echipa de actori minunati: Ana Maria Moldovan, Gabriela Porumbacu, Ana Odagiu, Monica Odagiu, Radu Micu, Alexandra Ionita,Magda Catone, Doru Bem, Irina Teodorescu

Biletele se pot achiziționa de la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, dar și online de pe O scrisoare pierduta – Calarasi, 9 martie 2024, Casa de Cultura – Sala Barbu Stirbei, Calarasi (ticketstore.ro)