13 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

ȚIGARETE ÎN VALOARE DE APROXIMATIV 55.000 LEI, DESCOPERITE DE POLIȚIȘTII DE FRONTIERĂ ÎN PTF GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autoturism și a unui microbuz, aproximativ 44.000 de țigarete, ascunse și nedeclarate.

În ultimele 24 ore, la diferite intervale de timp, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-au prezentat pentru a intra în țară un cetățean bulgar, în vârstă de 43 ani, aflat la volanul unui autoturism și un cetățean român, aflat la volanul unui microbuz.

În urma controlului efectuat asupra mijloacelor de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit printre bagaje, cantitatea totală de 43.920 de țigarete  (2.196 pachete de țigări) . Țigările, de diferite mărci, aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc, iar persoanele în cauză nu au putut prezenta documente de proveniență pentru acestea.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de aproximativ 55.000 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști iar în cauză a fost întocmit dosar penal, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.