30 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL CĂLĂRAȘI

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa extraordinară, convocată de îndată, marți, 12.03.2024, ora 13.00, care se va desfăşura prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia whatsapp/SMS cu următoarea ordine de zi:

  • Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 138/04.05.2022 privind aprobarea cofinanțării investițiilor din ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată pentru aria de operare a Operatorului Regional în județele Călărași și Ialomița, în perioada 2014-2020”, aferente Municipiului Călărași.
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico – economice DALI şi a indicatorilor tehnico – economici pentru investiţia “AMENAJARE PARCĂRI ȘI TROTUARE STRADA PRELUNGIREA BUCUREȘTI, TRONSON ÎNTRE B-DUL CUZA VODĂ ȘI B-DUL NICOLAE TITULESCU”.
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico – economice PT – rest de executat și a indicatorilor tehnico – economici pentru investiţia ,,PT+Execuție Lucrări de amenajare Piața Unirii (Piața centrală) – Rest de executat”.