11 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

SUBSTANȚE INTERZISE DESCOPERITE DE JANDARMII CĂLĂRĂȘENI ÎN MISIUNILE DE PATRULARE

În seara zilei de 25 martie a.ac, în jurul orei 22.20, în timp ce patrulau în zona parcului Năvodari din municipiul Călărași, pentru a asigura liniștea cetățenilor, o patrulă de jandarmi a Inspectoratului Județean de Jandarmi Călărași, din grupa de serviciu au depistat, la un control de rutină, o persoană de sex masculin care deținea asupra sa mai multe fragmente de substanțe vegetale .

Deși inițial a încercat să ascundă acest lucru, comportamentul său suspicios a dat de bănuit jandarmilor, iar după efectuarea controlului corporal a recunoscut cu nonșalanță că până la venirea lor consumase din substanțele interzise, menționând faptul că au fost procurate la o petrecere la care a cântat într-un club din București.

De asemenea, și în municipiul Oltenița au fost depistate, tot în seara zilei de 25 martie a.c, , în jurul orei 17.00, două persoane de sex masculin care aveau asupra lor substanțe vegetale de culoare verzuie cu miros înțepător, susceptibile a fi substanțe interzise.

Una dintre aceste persoane a încercat să ascundă substanțele vegetale într-un recipient de tip PET, pe care la vederea jandarmilor l-a aruncat, pretinzând că nu îi aparține, fapt infirmat chiar de prietenul său.

În ambele cazuri, jandarmii au ridicat în vederea confiscării plicurile cu resturile vegetale, pe care le-au înaintat pentru continuarea cercetărilor către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu actele de constatare întocmite.