3 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

PERCHEZIȚII LA PERSOANE CERCETATE PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC ȘI MARE RISC

La data de 3 aprilie 2024, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași și ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Călărași, efectuează 12 percheziții domiciliare, în județul Călărași și în municipiul București, în două dosare penale, privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și trafic de droguri de mare risc.

Din materialul probator administrat a reieșit faptul că mai multe persoane ar fi procurat, preponderant din municipiul București, canabis, pe care l-ar comercializa atât către consumatori din județul Călărași, cât și din București.

De asemenea, cu privire la o altă persoană, cercetările au relevat că aceasta, în mod repetat, ar fi deținut și vândut, în municipiul București, diferite cantități de droguri de mare risc.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Călărași.

Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Române.