30 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

JUDEȚUL CĂLĂRAȘI ARE UN NOU PREFECT

Prin Hotărârea de Guvern nr. 346/2024, domnul Valentin Deculescu a fost numit în funcția de prefect al județului Călărași.

Noul prefect a depus jurământul vineri 12 aprilie a.c., în conformitate cu dispozițiile art. 251 alin. (3) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare: „𝑱𝒖𝒓 𝒔𝒂̆ 𝒓𝒆𝒔𝒑𝒆𝒄𝒕 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒕𝒊𝒕𝒖𝒕̦𝒊𝒂 𝒔̦𝒊 𝒍𝒆𝒈𝒊𝒍𝒆 𝒕̦𝒂̆𝒓𝒊𝒊 𝒔̦𝒊 𝒔𝒂̆ 𝒇𝒂𝒄 𝒄𝒖 𝒃𝒖𝒏𝒂̆-𝒄𝒓𝒆𝒅𝒊𝒏𝒕̦𝒂̆ 𝒕𝒐𝒕 𝒄𝒆𝒆𝒂 𝒄𝒆 𝒔𝒕𝒂̆ 𝒊̂𝒏 𝒑𝒖𝒕𝒆𝒓𝒊𝒍𝒆 𝒔̦𝒊 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆𝒑𝒆𝒓𝒆𝒂 𝒎𝒆𝒂 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒃𝒊𝒏𝒆𝒍𝒆 𝒍𝒐𝒄𝒖𝒊𝒕𝒐𝒓𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒋𝒖𝒅𝒆𝒕̦𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑪𝒂̆𝒍𝒂̆𝒓𝒂𝒔̦𝒊. 𝑨𝒔̦𝒂 𝒔𝒂̆-𝒎𝒊 𝒂𝒋𝒖𝒕𝒆 𝑫𝒖𝒎𝒏𝒆𝒛𝒆𝒖!”

“Cei mai mulți dintre dumneavoastră mă cunoașteți, nu trebuie să vă mai spun CV-ul meu. Vreau să îi mulțumesc domnului prefect Valentin Barbu pentru activitatea pe care a desfășurat-o și sper ca și eu să fac cel puțin cât a făcut dânsul până acum. Voi depune toate eforturile în privința aceasta. Cu cei mai mulți dintre dumneavoastră mă cunosc, vom colabora, îmi știți felul cum muncesc, îmi știți exigențele, dar și faptul că mă aplec asupra problemelor tuturor și încerc să le rezolv. Voi demonstra prin fapte ceea ce voi face și sper ca atunci când îmi voi încheia mandatul să vă pară rău”

Valentin Deculescu – prefect județul călărași

Fostul prefect, Valentin Barbu, a declarat la rândul său:

“Ca să îl parafrazez pe colegul meu, nu știu dacă vă pare rău că plec, sper că da. Au fost trei ani denși, cu multe provocări. Am încercat ca această instituție să fie deschisă către cetățeni. Minut de minut ușa cabinetului prefectului a fost deschisă pentru toată lumea. A fost pandemie, au fost situații de urgență pe care, zic eu, că le-am depășit împreună cu dumneavoastră, structurile MAI și nu numai, cărora vreau să le mulțumesc pentru întreaga activitate. Am colaborat în mod echilibrat, corect. Mulțumesc încă o dată tuturor celor care m-au susținut pentru a ajunge în această funcție de demnitate pentru că într-adevăr este o funcție de mare responsabilitate. Vreau să le mulțumesc neapărat colegilor mei care m-au susținut tot timpul și pe care i–am ajutat și eu de fiecare dată. Vreau să repet, așa cum am mai făcut-o, nu a existat culoare politică pentru mine, orice primar a venit, orice cetățean a venit aici, nu a contat pentru mine că este dintr-o parte a eșicherului politic sau din cealaltă. Nu în ultimul rând, poate chiar în primul rând, salariaților Instituției Prefectului Călărași le mulțumesc și le urez succes în continuare în activitatea pe care o vor desfășura, să rămână acolo sus pentru că standardul Instituției Prefectului Călărași este și trebuie să rămână ridicat.”

Valentin Barbu – fost prefect județul Călărași

𝑳𝒂 𝒆𝒗𝒆𝒏𝒊𝒎𝒆𝒏𝒕𝒖𝒍 𝒅𝒆 𝒊̂𝒏𝒗𝒆𝒔𝒕𝒊𝒓𝒆 𝒂𝒍 𝒏𝒐𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒑𝒓𝒆𝒇𝒆𝒄𝒕 𝒂𝒖 𝒇𝒐𝒔𝒕 𝒑𝒓𝒆𝒛𝒆𝒏𝒕̦𝒊 𝒔𝒆𝒏𝒂𝒕𝒐𝒓𝒖𝒍 Ciprian Pandea, 𝒑𝒓𝒊𝒎𝒂𝒓𝒊, 𝒔̦𝒆𝒇𝒊𝒊 𝒔𝒕𝒓𝒖𝒄𝒕𝒖𝒓𝒊𝒍𝒐𝒓 𝑴𝑨𝑰 𝒅𝒆 𝒍𝒂 𝒏𝒊𝒗𝒆𝒍 𝒋𝒖𝒅𝒆𝒕̦𝒆𝒂𝒏, 𝒅𝒊𝒓𝒆𝒄𝒕𝒐𝒓𝒊 𝒂𝒊 𝒊𝒏𝒔𝒕𝒊𝒕𝒖𝒕̦𝒊𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒅𝒆𝒄𝒐𝒏𝒄𝒆𝒏𝒕𝒓𝒂𝒕𝒆 𝒅𝒊𝒏 𝒋𝒖𝒅𝒆𝒕̦𝒖𝒍 𝑪𝒂̆𝒍𝒂̆𝒓𝒂𝒔̦𝒊, 𝒔̦𝒆𝒇𝒊𝒊 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒊𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒅𝒆 𝒍𝒂 𝒏𝒊𝒗𝒆𝒍𝒖𝒍 𝑰𝒏𝒔𝒕𝒊𝒕𝒖𝒕̦𝒊𝒆𝒊 𝑷𝒓𝒆𝒇𝒆𝒄𝒕𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑪𝒂̆𝒍𝒂̆𝒓𝒂𝒔̦𝒊 𝒄𝒂̂𝒕 𝒔̦𝒊 𝒓𝒆𝒑𝒓𝒆𝒛𝒆𝒏𝒕𝒂𝒏𝒕̦𝒊 𝒂𝒊 𝒑𝒓𝒆𝒔𝒆𝒊 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒍𝒆.