30 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

ZIUA PORTȚILOR DESCHIDE LA CENTRUL DE ZI “FI DIFERIT” DIN COMUNA GRĂDIȘTEA

În data de 13 aprilie a.c., Centrul de Zi “FI DIFERIT” din satul Bogata comuna Grădiștea a marcat Ziua Porților Deschise.

Delegația condusă de președintele Consiliului Județean Călărași Vasile Iliuță, a fost întâmpinată de cei 45 de copii ai centrului, care beneficiază de grijă și educație, crescând într-un mediu propice pentru dezvoltarea lor.

“Astăzi, la invitația domnului primar Vasile Matei și a Fundației “Mâini Deschise”, sunt prezent la Ziua Porților Deschise a Centrului de Zi din comuna Grădiștea. Am venit pentru a vedea condițiile centrului și pentru a vedea îmbunătățirile pe care le putem aduce împreună cu administrația locală. Deja am stabilit că acest parc improvizat va fi modernizat”

Vasile Iliuță – președinte Consiliului Județean Călărași

Pentru a se bucura și mai mult, cei 50 de copii care frecventează cursurile centrului au primit și cadouri din partea invitaților.

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, Violeta Musat, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Vasile Matei primarul comunei Grădiștea, subprefecții județului Călărași, Ionuț Stan și Virgil Diaconu, vicepreședintele Consiliului Județean, Ion Samoilă, administratorul public al județului Călărași, Bogdan Mihai, managerul Spitalului de Psihiatrie “Săpunari, Cristi Marin, au înmânat cadouri copiilor care frecventează cursurile centrului “FI DIFERIT” din comuna Grădiștea.