26 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

PROGRAMUL SERVICIULUI PUBLIC REGIM PERMISE DE CONDUCERE ȘI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR, PENTRU PERSOANE JURIDICE

Programul de lucru pentru 𝐏𝐄𝐑𝐒𝐎𝐀𝐍𝐄 𝐉𝐔𝐑𝐈𝐃𝐈𝐂𝐄 al Serviciului Public Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

Instituția Prefectului – județul Călărași informează că pentru eficientizarea activității Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor al județului Călăraşi, la ghişeele Compartimentului Înmatriculare și Evidența Vehiculelor Rutiere, pentru 𝐏𝐄𝐑𝐒𝐎𝐀𝐍𝐄𝐋𝐄 𝐉𝐔𝐑𝐈𝐃𝐈𝐂𝐄, începând cu data de 26.01.2022, în zilele de luni, marți, miercuri şi joi în intervalul orar 12.30 – 14.30, activitatea de depunere a dosarelor de înmatriculare/transcriere a unui vehicul se efectuează şi fără o programare on-line prealabilă, cu respectarea timpilor de efectuare a acestor operațiuni și în limita de timp prevăzută programului de lucru cu publicul.

Eliberarea documentelor, respectiv a plăcilor cu numere de înmatriculare, a cărții de identitate a vehiculului și a dovezii înlocuitoare a certificatului de înmatriculare se realizează în conformitate cu prevederile art. 12 din ordinul M.A.I. nr. 1501/2006 privind procedura înmatriculării, înregistrării, radierii și eliberarea autorizației de circulație provizorie sau pentru probe a vehiculului, republicat, într-un termen de maxim 20 de zile.