29 martie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

Reținut de polițiști pentru furt calificat

La data de 5 iulie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie în vârstă de 47 ani, din comuna Modelu, județul Călărași, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras bunuri din locuință.

În urma investigațiilor desfășurate de polițiști au fost identificați autorii, trei tineri în vârstă de 16 ani, 14 ani și 10 ani, din comuna Modelu, județul Călărași.

În fapt, profitând de faptul că locuința persoanei vătămate este nelocuită de aproximativ trei ani de zile, au pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar prin forțarea ușii de acces au pătruns în imobil, de unde au sustras mai multe bunuri pe care le-au depozitat la domiciliul tânărului de 16 ani, în vederea valorificării.

La data de 07 iulie a.c., a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de ”furt calificat”, față de tânărul de 16 ani, totodată, luându-se măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore.

Cel în cauză urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași cu propunere de luare a unei măsuri preventive.