19 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

Cercetat de polițiști pentru opt infracțiuni de furt calificat și șapte infracțiuni de tentativă la furt calificat

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Grădiștea, județul Călărași, bănuit de săvârșirea a 8 infracțiuni de furt calificat și 7 infracțiuni de tentativă la furt calificat, în municipiul Oltenița.

În fapt, în perioada 26 august – 12 septembrie a.c., bărbatul ar fi pătruns în interiorul autovehiculelor prin forțarea butucului sau prin spargerea geamului și ar fi sustras bani, echipamente multimedia sau alte componente aflate în dotarea vehiculelor.

Ca urmare a investigațiilor desfășurate cu operativitate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din Oltenița și Călărași, bărbatul  a fost identificat, acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii a 8 infracțiuni de furt calificat și 7 infracțiuni de tentativă la furt calificat, fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, ulterior, la data de 23 septembrie a.c., Judecătoria Oltenița a dispus față de acesta măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.