19 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

DEPISTAT DE POLIȚIȘTI FARA PERMIS ȘI SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

La data de 27 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au efectuat semnal de oprire unui autoturism ce se deplasa pe DN 3B, însă conducătorul auto nu s-a conformat și a mărit viteza de deplasare.

În momentul în care șoferul a efectuat virajul la dreapta pe drumul comunal din interiorul localității Roseți, a pierdut controlul autovehiculului, oprindu-se în șanț.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, iar din verificările efectuate de polițiști s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 Ulterior, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.