19 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

ADR

LANSARE APEL FIȘE PROIECT, ADR SUD MUNTENIA

ADR Sud Muntenia lansează al treilea apel de fișe de proiect pentru elaborarea documentațiilor necesare implementării proiectelor de specializare inteligentă ale regiunii Sud Muntenia!

Solicitanții eligibili pot fi:

unități administrativ-teritoriale în parteneriat cu universități, institute de cercetare, ONG, alte entități publice sau private de cercetare-dezvoltare-inovare, IMM și întreprinderi mari.

parteneriate între universități, institute de cercetare, ONG, alte entități publice sau private de cercetare-dezvoltare-inovare, IMM și întreprinderi mari;

universități, institute de cercetare, ONG-uri, alte entități publice sau private de cercetare-dezvoltare-inovare, IMM și întreprinderi mari (individual).

Fișele vor putea fi transmise prin e-mail, la adresa fise.proiecte@adrmuntenia.ro, în perioada 7-18 februarie 2022, putând fi selectate doar ideile de proiecte care au fost dezvoltate în cadrul procesului de preselecție și/sau al procesului de descoperire antreprenorială organizate de către ADR Sud Muntenia în perioada 2019-2020.

Mai multe detalii puteți afla accesând link-ul următor:

https://www.adrmuntenia.ro/adr-sud-muntenia…/article/1536