9 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

REȚINUȚI PENTRU LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE

Polițiștii  din cadrul Poliției Municipiului Călărași cercetează, în stare de reținere, trei tineri pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La data de 07 iunie a.c., în jurul orei 23.26, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie, din municipiul Călărași, județul Călărași, cu privire la faptul că este un scandal în desfășurare și mai multe persoane sunt agresate fizic.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în jurul orei 23.00, pe fondul unui conflict, trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani, din municipiul Călărași, au agresat fizic trei persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani.

Ca urmare a probatoriului administrat, față de cei trei tineri, la data de 08 iunie a.c., a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi sesizat parchetul în vederea luării unor măsuri preventive.