10 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

UN BĂRBAT A RAMAS ÎNCARCERAT ÎN CABINA UNUI EXCAVATOR, ÎN TIMPUL UNOR LUCRĂRI DE DEMOLARE

Un bărbat care efectua lucrări de demolare cu un excavator într-o fostă fabrică din Fundulea, a rămas încarcerat după ce a fost surprins de prăbuşirea unor elemente de construcţii în timpul lucrărilor de demolare a unui imobil dezafectat.

La locul accidentului s-au deplasat un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Punctului de lucru Fundulea şi două echipaje de descarcerare din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară, în acelaşi timp fiind pusă în mişcare şi o unitate de terapie intensivă mobilă de la ISU „Dealu Spirii” Bucureşti-Ilfov.

Pompierii militari ajunși la faţa locului, cu ajutorul echipamentelor şi accesoriilor din dotare, cât şi cu sprijinul unui buldo-excavator, au reuşit să extragă bărbatul rămas blocat şi l-au predat unui echipaj medical care l-a transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti

Acesta era conştient şi nu suferise traumatisme majore, acuzând totuşi dureri al nivelul spatelui şi la nivelul coloanei cervicale.

Conducătorul utilajului a fost evaluat şi de către medicul de pe UTIM, iar ulterior a fost preluat şi transportat la o unitate spitalicească din capitală.

Purtător de cuvânt al I.S.U Barbu Știrbei al județului Călărași, Plutonier adjutant șef Tătăranu Ștefan-Ovidiu