2 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

ORAȘUL FUNDULEA ȘI COMUNA ILEANA, BENEFICIARE ALE PROIECTULUI DE ÎNFIINȚARE ȘI EXTINDERE REȚELE DE APĂ

Ca urmare a emiterii ordinului administrativ de începere pentru contractul de lucrări „CL3” din cadrul proiectului 152614 „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată pentru aria de operare a Operatorului Regional în județele Călărași si Ialomița, în perioada 2014-2020“, în data de 01.02.2023, a fost predat amplasamentul către constructori.

Obiectivele contractului de lucrări „CL3” sunt înfiintarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă în Orașul Fundulea și Comuna Ileana. Extinderea rețelelor de canalizare în Orașul Fundulea.

La evenimentul prilejuit de predarea amplasamentului către constructori au participat: Director General al ECOAQUA Călărași-Eduard Grama, Vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași-Ion Samoilă, Subprefect al Județului Călărași-Eugen Ilie, Primar al Comunei Ileana-Corneliu Alexandru, Primar al Orașului Fundulea-Dorobanțu Dorel, Diriginte de șantier-Copoiu Niculae, Manager UIP ECOAQUA-Valentina Stroe, reprezentanți ROMAIR CONSULTING SRL.