3 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

PRIMARUL MARIUS DULCE VERIFICĂ ÎN TEREN STADIUL LUCRĂRILE DIN MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI

Primarul Marius Dulce împreună cu administratorul public Ionuț Alexandru au verificat în teren lucrările ce se execută pe strada prel. București în cadrul proiectului “Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Călărașiprin modernizarea infrastructuri căilor de rulare a transportului public local”.

Reprezentantul constructorului Iulian Drăgunoiu a afirmat că lucrările respectă graficul asumat iar reprezentanții primăriei au primit asigurări că până la finele lunii martie, pe tronsonul de drum închis acum circulaţiei (Siderca – str. Nufărului) se va aplica şi stratul de legătură din beton asfaltic pentru a înlesni deplasarea autoturismelor iar trotuarul aferent va fi amenajat.

Facem tot ce este posibil pentru a diminua disconfortul înregistrat în trafic iar pentru evitarea zonei afectate de lucrări, îndemn conducătorii auto să aleagă rute alternative.

 Vă mulţumesc pentru înţelegere. Important este ca acest proiect care va contribui substanţial la modernizarea municipiului, să fie gata până la finalul acestui an, conform prevederilor contractuale.

Voi fi pe acest şantier ori de câte ori va fi nevoie!

Marius DULCE – primar Primăria Municipiului Călărași