3 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

SESIUNE DE PREZENTARE A MODIFICĂRILOR LEGISLATIVE CARE REGLEMENTEAZĂ ACTIVITATEA DE AVIZARE – AUTORIZARE ÎN DOMENIUL SECURITĂŢII LA INCENDIU

În sala de şedinte a Consiliului Judeţean Călăraşi Pompierii militari călărăşeni s-au întâlnit cu factorii implicaţi în proiectarea şi execuţia lucrărilor de construcţii

Specialiştii din cadrul Inspecţiei de Prevenire au desfăşurat o sesiune de prezentare a modificărilor legislative care reglementează activitatea de avizare – autorizare în domeniul securităţii la incendiu.

Au fost invitaţi să participe la această activitate toţi factorii implicaţi în proiectarea şi execuţia construcţiilor (verificatori de proiecte / experţi tehnici, arhitecţi, ingineri, proiectanţi sisteme de securitate şi alte persoane interesate), atât în vederea informării asupra acestor modificări legislative, cât şi a clarificării anumitor aspecte privind aplicarea acestora.

Activitatea s-a bucurat de un real interes din partea specialiştilor în domeniu, fiind structurată pe două paliere, unul de prezentare a modificărilor legislative şi unul de discuţii libere.

Toate materialele prezentate de către specialiştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi se pot identifica cu uşurinţă şi pot fi consultate atât pe site-ul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, cât şi pe site-ul oficial al instituţiei noastre www.isucalarasi.ro.

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență, https://fiipregatit.ro., cât şi pe pagina oficială a inspectoratului www.isucalarasi.ro.

Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi Plutonier adjutant şef Tătăranu Ştefan-Ovidiu