6 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

5.000 ȚIGARETE DESCOPERITE DE POLIȚIȘTII DE FRONTIERĂ GIURGIUVENI

Poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu  au descoperit, în cala unui autocar, o cantitate considerabilă de țigarete, pe care un cetățean turc încerca să le introducă în țară fără documente legale.

În data de 09.03.2023, în jurul orei 12.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat un cetăţean turc, în vârstă de 35 de ani, cu un autocar ce aparține unei firme de transport persoane.

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Giurgiu au procedat la controlul mijlocului de transport. Astfel, în urma verificărilor amănunţite, a fost descoperită, ascunsă în bagajul de cală, cantitatea totală de 250 pachete cu țigarete inscripționate cu nume de diferite mărci, pentru care pasagerul nu a putut prezenta documente de proveniență.

În cauză, întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 6.000 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști iar, persoana în cauză a fost sancționată contravenționalconform art. 449 din  Legea 227/2015.