30 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

PARTENERIAT POLITIC SEMNAT ÎNTRE P.S.D CĂLĂRAȘI ȘI ASOCIAȚIA PARTIDA ROMILOR PRO-EUROPA

Organizația Județeană a Partidului Social Democrat prin președintele Vasile Iliuță și Nicolae Păun președintele Asociația Partida Romilor Pro-Europa au semnat joi 04 aprilie a.c, la sediul P.S.D Călărași un acord de colaborare și parteneriat politic între cele două formațiuni politice.

În urma semnării acestui acord în cele două municipii Călărași și Oltenița și localitățile Lehliu-Gară, Dragalina, Budești, Chirnogi, Curcani, Șoldanu, Frumușani, Sărulești, Chiselet, Dragalina, Gălbinași, Mănăstirea, Spanțov, Ciocănești, Ulmeni, Fundulea, Mitreni și Nana se vor înființa în cadrul primăriilor, 19 posturi de mediatori școlari și 15 posturi de mediatori sanitari și experți locali.

Am dat astăzi un semnal de normalitate politică și democratică prin semnarea protocolului dintre PSD Călărași și Asociația Partida Romilor Pro-Europa – un acord bilateral pentru colaborare și sprijin reciproc în plan administrativ, social și politic, în spirit constituțional.

Îi mulțumesc lui Nicolae Păun, președintele PRPE, pentru faptul că a căutat întotdeauna calea cooperării și a venit cu soluții reale la anumite probleme politice și sociale.

Vasile Iliuță – președintele P.S.D Călărași