1 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

VASILE ILIUȚĂ ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU UN NOU MANDAT LA CONDUCEREA CONSILIULUI JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI

În data de 17 aprilie a.c, președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași, Vasile Iliuță, și-a depus candidatura la sediul Biroului Electoral Județean Călărași, pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Călărași.

Vasile Iliuță a venit însoțit la Biroului Electoral Județean Călărași de Mihăiță Beștea și Ion Samoilă vicepreședinții Consiliului Județean Călărași, Marius Dulce primarul Municipiului Călărași, subprefecții Ionuț Stan și Virgil Diaconu, senatorul Nicușor Cionoiu, deputatul Constantin Bîrcă, directori de deconcentrate și primari din județ.

Aceștia și-au arătat susținerea, pentru Vasile Iliuță pentru implicarea constantă de care a dat dovadă în cele două mandate de președinte al Consiliului Județean Călărași.

“Am adus în mandatele mele cele mai mari investiții din ultimii 30 de ani, schimbând fața județului și voi continua să fac acest lucru cât timp îmi veți fi alături.

Vin în fața dumneavoastră cu un proiect real și modern, cu idei îndrăznețe și cu voința de a duce la bun sfârșit tot ce am început.

Privesc cu încredere spre viitor și sunt sigur că, vom continua împreună dezvoltarea județului Călărași.

Împreună cu primarul municipiului Călărași Marius Dulce, am fost validați de către Consiliul Politic Național.

Sunt unul dintre oamenii care vin din administrație și cunosc administrația.

Am atras foarte multe fonduri și am realizat multe investiții în județului Călărași. Infrastructura rutieră, educația și sănătatea reprezintă o prioritate pentru mine. Împreună cu echipa mea, îmi doresc continuarea acestor proiecte pentru ca toți cetățenii să se bucure de un județ dezvoltat”

Vasile Iliuță – președinte Partidului Social Democrat Călărași