24 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

SUNTEM LÂNGĂ UCRAINA!

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași organizează în data de 06 martie ora 16:00 în Sala Barbu Știrbei, spectacolul umanitar SUNTEM LÂNGĂ UCRAINA!

Vă invităm să ajutați, să le fiți alături. Alăturați-vă nouă în această campanie, și haideți ca din puținul nostru să dăm mai departe. Să ajutăm aceste mame cu copii să ajungă la rude, la prieteni, acolo unde se simt în siguranță.

Participați la spectacolul oferit gratuit de Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, și donați suma de 200 de lei sau puteți dona 100 de lei fără a participa la spectacol

Este momentul faptelor, nu doar al vorbelor!

Facem apel la toți cetățenii din Călărași, care doresc sa contribuie și să sprijine refugiații din Ucraina.

Voi ce ați lua cu voi, într-o singură bocceluță, dacă mâine ar trebui să vă părăsiți casa pentru a vă salva viața? Oare cum se simt acele femei, care în loc să se bucure de primăvara care a venit, de luna dedicată femeii, și-au părăsit căminele? Și soții… Și frații… Și fiii…Și tații …., care trebuie să rămână să lupte să-și apere țara.

S-au alăturat campaniei artiști precum Trupa Distinto, Liliana Geapană, Marian Haiducu, Magicianul Cezar Bălășoiu, Ionuț Dulgheriu, și Asociația Culturală Bambi Music.

Puncte de donare unde veți primi un tichet de acces pentru spectacolul umanitar:

  • Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași – tel:0784.202.738
  • Consiliul Județean Călărași – Secretariat Președinte
  • Crucea Roșie Călărași (la sala de sport a Școlii nr. 11)
  • Cinematograf 2D/3D Călărași – deschis și în weekend

Puteți dona orice sumă și în contul RO70 BRDE 120S V121 6355 1200 deschis la BRD Călărași de CRUCEA ROȘIE CĂLĂRAȘI, CIF 4930898, cu mențiunea la detalii plată “SUNTEM LÂNGĂ UCRAINA”.

Sumele donate vor fi direcționate de Crucea Roșie pentru achiziționarea de medicamente, materiale și dispozitive medicale necesare atât refugiaților care tranzitează România, cât și cetățenilor rămași în Ucraina care participă la război.

Campanie inițiată de Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași – instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Călărași, Canal Sud TV și Crucea Roșie Călărași.