11 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

REȚINUT PENTRU TENTATIVĂ DE OMOR

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au depistat un tânăr care a săvârșit o infracțiune contra vieții.

La data de 11 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Tămădau Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un tânăr, de 18 ani, din municipiul Bucuresti, cu privire la faptul că tatăl său a fost lovit cu un obiect contondent.

În fapt, în jurul orei 20.40, în timp ce se afla în comuna Sărulești, județul Călărași, pe fondul unui conflict spontan, un tânăr, în vârstă de 26 de ani, i-ar fi aplicat o lovitură unui bărbat, de 43 de ani, cu un obiect tăietor-înțepător.

Având în vedere gravitatea faptei sesizate, modalitatea de producere, precum și urmarea imediată, a fost constituită o echipă formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, iar în scurt timp a fost depistat autorul în proximitatea comunei Sărulești, județul Călărași.

Persoana în cauză a fost prezentată procurorului de caz, acesta a dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, urmând a fi sesizată instanța de judecată, cu propunere de arestare preventivă.