2 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU PĂRĂSIREA LOCULUI ACCIDENTULUI

La data de 03 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați cu privire la faptul că la spital s-a prezentat o tânără, în vârstă de 10 ani, care a declarat că a fost victima unui accident rutier.

  În fapt, la data de 02 mai a.c., în jurul orei 15.00, în timp ce traversa strada Bulevardul Nicolae Titulescu pe marcajul pietonal, a fost surprinsă și accidentată ușor de către șoferul unui autoturism al cărui număr de înmatriculare nu l-a reținut.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului Rutier a fost identificat autoturismul și conducătorul, acesta fiind un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din municipiul Călărași.

Totodată, a rezultat faptul că bărbatul a condus autoturismul, iar la trecerea pentru pietoni a lovit-o pe tânără cu oglinda, ulterior a oprit pe partea dreaptă după câțiva metri apoi și-a continuat deplsarea.

Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de părăsire a locului accidentului, iar față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore.