26 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

ACCIDENT RUTIER ÎN MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI
ÎN CARE AU FOST IMPLICATE TREI AUTOVEHICULE

Accident rutier produs în municipiul Călăraşi, în cartierul Mircea Vodă, în care au fost implicate trei autovehicule şi patru persoane.

În data de 16.05.2023, ora 15.55, un echipaj de descarcerare si un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza municipiului Călăraşi, în cartierul Mircea Vodă, la intersecția străzilor Sulfinei cu Mihai Viteazu, la un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule.

La sosirea echipajelor de intervenţie, nu au fost identificate victime încarcerate, iar dintre cele patru persoane implicate în accident, doar o singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului județean Călăraşi.

Pompierii militari încadraţi pe autospeciala de descarcerare au deconectat bornele acumulatorilor celor trei autovehicule implicate în evenimentul rutier și au luat toate măsurile pentru prevenirea producerii altor situaţii de urgenţă la locul accidentului.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi s-au deplasat la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare si o autospecială SMURD, iar în sprijin a venit şi o autospecială a S.A.J. Călăraşi

Pompierii militari au curăţat carosabilul şi după aproximativ 20 de minute circulaţia a fost reluată în condiţii normale.

Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi Plutonier adjutant șef Tătăranu Ştefan-Ovidiu