4 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

MISIUNILE DE WEEKEND ALE JANDARMILOR CĂLĂRĂȘENI

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică la evenimentele care vor avea loc pe raza județului Călărași, în perioada 13-15 octombrie 2023, jandarmii călărășeni continuă acțiunile specifice, atât independent, cât și alături de celelalte structuri ale M.A.I..

Așadar, ziua de vineri deschide seria evenimentelor sportive din acest sfârșit de săptămână: AFC Dunărea Călărași- A.C.S Recolta Gheorghe Doja, respectiv A.C.S. Înainte Modelu- C.S Gloria Băneasa, meciuri la care jandarmii călărășeni vor asigura măsuri de ordine publică și vor veghea la siguranța participanților.

Tot în această zi, colegii noștri vor fi prezenți la Sala Polivalentă „Ion C.Neagu”, în vederea menținerii ordinii și liniștii publice la Concursul Național de Lupte care se va încheia duminică, 15 octombrie 2023.

De asemenea, mâine, 14 octombrie 2023, zi cu mare încărcătură spirituală pentru credincioși, sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva ne va găsi în zona lăcașurilor de cult pe care le vom avea în vedere. Cu această ocazie vor fi luate măsuri specifice pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică pe timpul desfășurării slujbelor religioase, atât în zona lăcașurilor de cult, cât și pe traseele de deplasare din imediata apropiere a acestora.

Ziua de 14 octombrie continuă cu o altă partidă de fotbal disputată de echipele A.S.F.C. Agricola Borcea și A.C.S. Progresul Fundulea, eveniment la care vom menține siguranța tuturor celor prezenți.

Jandarmii le recomandă cetățenilor să respecte măsurile stabilite de organizatori și indicațiile forțelor de ordine, să acorde atenția cuvenită minorilor care îi însoțesc și bunurilor personale de valoare și să solicite sprijinul jandarmilor în mod direct, în cazul sesizării unor fapte antisociale de natură penală sau contravențională.