29 februarie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

PRIMĂRIA COMUNEI GRĂDIȘTEA INFORMEAZĂ

Referitor la evenimentele apărute, privind alimentarea cu energie electrică, vă facem cunoscut faptul că Primăria Comunei Grădiștea a cerut informații periodice de la furnizorul de energie electrică, la care singurul răspuns a fost: ,,se lucrează, se lucrează”
Primăria nu are competențe în deciziile privind alimentarea cu energie electrică dar a insistat pentru obținerea de informații utile pe toată această perioadă.
Referitor la părerile unor cetăţeni ai comunei privind alimentarea cu apă, de a monta generator la staţia de pompare, vă informăm că în comuna Grădiștea sunt 4 (patru) stații de pompare (pe fiecare sat câte una) şi un număr de 9 (nouă) puțuri forate (unele sunt alimentate independent) şi este imposibilă alimentarea cu energie electrică cu generator. Avem în vedere găsirea unei soluții pentru asemenea situaţii.
Forța naturii este imprevizibilă, s-a dovedit acest lucru, iar situația din aceste zile a fost una generală. Au existat probleme majore în multe localități din județul Călăraşi şi s-au făcut eforturi zi şi noapte pentru remedierea defecțiunilor.
Vă asigurăm că administrația locală depune tot efortul pentru buna funcționare a utilităților.
Primar, Vasile MATEI